Selma Spa
Redesign och varumärkeskoncept
Grupparbete på Brobygrafiska

Jag och min grupp ledde ett väldigt bra och nära samarbete där vi alla var delaktiga i alla delar och vi tog beslut tillsammans. Jag arbetade huvudsakligen med formgivning av logotyp, hemsida och trycksaker rörande reception och hotellrum.

Som det första spahotellet i Sverige har Selma Spa en lång och framgångsrik historia. Beläget i Värmland, känt för sin vackra natur och omgivningar, är Selma Spa ett av de mest välkända spahotellen i landet. Eftersom tiden och trender kommer och går, och att människor idag vill ha andra saker än igår, gav dem oss uppdraget att rebranda hotellet från ett spahotell till ett aktivitetshotell med spa. Fokus ska ligga mer på aktiviteter, träning och vara ett helhetskoncept mer än på bara spa.

Vi hittade vår inspiration och koncept i hotellets 25 år gamla affärsplan. Man var modiga, fokuserade på att varje del skulle vara perfekt och ville skapa ett helhetskoncept där hela känslan skulle vara naturlig. Här hittade vi också våra värdeord: HELHET, NATURLIGT, UTMANANDE, FRAMTID, LEVANDE. Härifrån hittade vi vår symbol. Cirkeln står för helhetskonceptet, det naturliga, rörelse och för tankarna till både solen och månen.

Det är dags att sluta cirkeln.